Wake - Up

Centrum voor Yoga, Meditatie en Levenskunst

Sharma Yoga

www.sharmayoga.nl


Yoga is voor Simone dan ook delen, ontvangen en doorgeven. Doorgeven aan iedereen die het bewustzijn heeft om te luisteren, te vertrouwen en te handelen naar wie hij of zij werkelijk is. Dit geeft haar grote voldoening op het zich altijd inspirerende Yoga pad.

Haar Yogalessen kenmerken zich door specifieke thema’s uit de Yoga filosofie te belichten waardoor iedereen de kern van Yoga leert begrijpen en beleven. Je kunt bij deze thema’s denken aan bijvoorbeeld: de Chakra’s, ademhaling, Yoga bij specifieke klachten, dans, muziek, Yoga in de natuur en leven met de seizoenen.

De functie van lichaam en geest van de mens in het algemeen en de invloed op de omgeving inspireren haar. Haar bedoeling is om in onszelf en daarbuiten te creëren en vorm te geven wie we werkelijk zijn. 'Vrede en geluk in de wereld kan alleen gebeuren als we het vanuit onze eigen binnenwereld beginnen en dit uitstralen aan anderen'.

Zij is opgeleid door Drs. Bernadet Fretz- Kalberlah en haar dochter Fleur Fretz van opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga in Den Haag. Na het afronden van de hatha-yoga docenten opleiding en de kinderyoga docenten opleiding heeft zij een intensieve stage bij haar hoofddocent Bernadet gevolgd om mensen les te geven binnen het opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga. Dat is een mooie ervaring en heel belangrijke stap in haar ontwikkeling als mens geweest. Bernadet en Fleur hebben Simone bijgebracht haar eigenwijze weg te volgen. Simone geeft nu in eigen beheer een 3-jarig opleidingstraject tot hatha-yoga docent bij Sharma Yoga.

Hatha-Yoga docenten opleiding start nieuwe groep september 2018

Kijk voor een update van alle workshops of meer informatie op: www.sharmayoga.nl

Dag

Tijd

Yoga

Docent

Dinsdag

18.30-19.30

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Dinsdag

20.00-21.30

Workshop Yoga*

Simone Charles
Sharma Yoga

Woensdag

18.00-19.00

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Woensdag

19.45-21.15

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Vrijdag

09.30-10.30

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Zaterdag

09.15-10.15

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

 


Ont-moet, ont-dek Sharma Yoga
www.sharmayoga.nl | simone@sharmayoga.nl | 06-41990098