Wake - Up

Centrum voor Yoga, Meditatie en Levenskunst

Sharma Yoga

www.sharmayoga.nl

Het was in het jaar 2000 Cottesloe Beach, Perth, West-Australië dat mijn toewijding aan yoga mij steeds meer vernieuwende inzichten bracht. Ik hoor nog steeds de stem van mijn lerares in mijn achterhoofd: "Keep into yoga!". Nu heb ik binnen mijzelf een veilige basis gevonden en deel ik dit graag met anderen.

Van 2003 tot 2010 heb ik master classes gevolgd bij internationale Body Balance-trainers in Nederland en ben ik begonnen met het trainen van mensen in de Oosterse beweegleer. De functie van lichaam en geest van de mens in het algemeen en de invloed op de omgeving inspireert mij. Mijn bedoeling is om in onszelf en daarbuiten te creëren en vorm te geven wie we werkelijk zijn. 'Vrede en geluk in de wereld kan alleen gebeuren als we het vanuit onze eigen binnenwereld beginnen en uitstralen aan anderen'.

Ik ben opgeleid door Drs. Bernadet Fretz- Kalberlah en haar dochter Fleur Fretz van opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga in Den Haag. Na het afronden van de hatha-yoga docenten opleiding 2010-2013 en de kinderyoga docenten opleiding in 2012 ben ik vanuit een intensieve stage door mijn hoofddocent Bernadet klaargestoomd om mensen les te geven binnen het opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga die hatha-yogadocent willen worden. Dat is een mooie ervaring en heel belangrijke stap in mijn ontwikkeling als mens geweest. Nu geef ik zelf een 3-jarig opleidingstraject tot hatha-yoga docent bij Sharma Yoga.

Hatha-Yoga docenten opleiding start januari 2018

'Luisteren naar je innerlijke stem, vol vertrouwen jezelf ontwikkelen. Yoga laten bewegen als creatieve stroming door je dagelijkse leven heen. Voel jezelf geestelijk, fysiek, innerlijk sterk en fit. Laat de yogafilosofie en psychologie een belangrijke rol spelen in jouw yogabeweging.  Met persoonlijke aandacht en in een fijne sfeer schep jezelf de ruimte om je eigen mogelijkheden te ontdekken. Dit zelfonderzoek brengt verandering en vernieuwende inzichten om bewust keuzes te maken vanuit je hart.'-Simone Charles

Voor yogabeoefenaars die zich persoonlijk willen verder verdiepen, ontwikkelen en of de yogafilosofie willen eigen maken start in september 2017 een 3- jarig opleidingstraject bij Sharma Yoga. Naast yoga technieken is er ook veel ruimte voor vreugde en plezier en verkennen we yoga niet alleen op de mat maar ook daarbuiten! De modules van de opleiding zijn ook los te volgen. Sharma Yoga denkt ‘out of the box’ en gelooft in het bijzonder in kwaliteiten die ieder op zijn eigen unieke manier bezit. Je krijgt begeleiding in je creatieve kracht en ontdekt de vruchtbaarheid van schoonheid en harmonie binnen je eigen natuurlijke ritme. Je creëert zelf de vrijheid om yoga te laten bewegen op een manier die bij jou past! Meer informatie vind je op www.sharmayoga.nl


Dag

Tijd

Yoga

Docent

Dinsdag

18.30-19.30

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Dinsdag

20.00-21.30

Workshop Yoga*

Simone Charles
Sharma Yoga

Woensdag

18.00-19.00

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Woensdag

19.45-21.15

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Vrijdag

09.30-10.30

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Zaterdag

09.15-10.15

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

 


Ont-moet, ont-dek Sharma Yoga
www.sharmayoga.nl | simone@sharmayoga.nl | 06-41990098