Wake - Up

Centrum voor Yoga, Meditatie en Levenskunst

Sharma Yoga

www.sharmayoga.nl

Wie is Simone Charles? Yoga is voor haar mentale stilte en rust in je hart. Door de stilte en rust te verbinden kan zij haarzelf integreren in het grote geheel en de stroming van het leven. Dit maakt dat Yoga voor haar een levensstijl is die door iedereen op zijn of haar authentieke wijze beleefd kan worden.

Yoga is voor Simone dan ook delen, ontvangen en doorgeven. Doorgeven aan iedereen die het bewustzijn heeft om te luisteren, te vertrouwen en te handelen naar wie hij of zij werkelijk is. Dit geeft haar grote voldoening op het zich altijd inspirerende Yoga pad.

Haar Yogalessen kenmerken zich door specifieke thema’s uit de Yoga filosofie te belichten waardoor iedereen de kern van Yoga leert begrijpen en beleven. Je kunt bij deze thema’s denken aan bijvoorbeeld: de Chakra’s, ademhaling, Yoga bij specifieke klachten, Yoga in de natuur en leven met de seizoenen.

Het was in het jaar 2000 Cottesloe Beach, Perth, West-Australië dat haar toewijding aan yoga haar steeds meer vernieuwende inzichten bracht. Zij hoort nog steeds de stem van haar eerste yoga lerares, Lewanna Newman in haar achterhoofd: ‘Keep into yoga!’. En zo geschiedde.Van 2003 tot 2010 heeft zij master classes gevolgd bij internationale Body Balance-trainers in Nederland en is zij begonnen met het trainen van mensen in de Oosterse beweegleer. De functie van lichaam en geest van de mens in het algemeen en de invloed op de omgeving inspireren haar. Haar bedoeling is om in onszelf en daarbuiten te creëren en vorm te geven wie we werkelijk zijn. 'Vrede en geluk in de wereld kan alleen gebeuren als we het vanuit onze eigen binnenwereld beginnen en dit uitstralen aan anderen'.

Zij is opgeleid door Drs. Bernadet Fretz- Kalberlah en haar dochter Fleur Fretz van opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga in Den Haag. Na het afronden van de hatha-yoga docenten opleiding 2010-2013 en de kinderyoga docenten opleiding in 2012 is zij vanuit een intensieve stage door haar hoofddocent Bernadet klaargestoomd om mensen les te geven binnen het opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga die hatha-yogadocent willen worden. Dat is een mooie ervaring en heel belangrijke stap in haar ontwikkeling als mens geweest. In mei 2016 overleed Bernadet. Zij heeft Simone bijgebracht haar eigenwijze weg te volgen. Daarom geeft Simone nu in eigen beheer een 3-jarig opleidingstraject tot hatha-yoga docent bij Sharma Yoga.

Hatha-Yoga docenten opleiding start nieuwe groep begin 2018

Kijk voor een update van alle workshops of meer informatie op: www.sharmayoga.nl

Dag

Tijd

Yoga

Docent

Dinsdag

18.30-19.30

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Dinsdag

20.00-21.30

Workshop Yoga*

Beeldend mediteren 13 en 20 februari

Simone Charles
Sharma Yoga

Woensdag

18.00-19.00

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Woensdag

19.45-21.15

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Vrijdag

09.30-10.30

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Zaterdag

09.15-10.15

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

 


Ont-moet, ont-dek Sharma Yoga
www.sharmayoga.nl | simone@sharmayoga.nl | 06-41990098