Wake - Up

Centrum voor Yoga, Meditatie en Levenskunst

Sharma Yoga

www.sharmayoga.nl
Sharma-, Your Own Get Away!

Bij Sharma-Yoga staat yogapsychologie centraal en leer je Oosters en Westers denken te integreren. Sharma heeft als uitgangspunt jou te laten ZIJN wie je bent te midden van alle ogenschijnlijke verschillen.

Sharma-Yoga doet dit heel praktisch door je de hatha-yoga technieken aan te reiken als fundering. Tegelijkertijd denkt Sharma graag ‘out of the box’ en vindt zij creatieve groei en ontwikkeling belangrijk. Daarom maakt Sharma gebruik van verschillende disciplines zoals bijvoorbeeld; schrijven, tekenen, muziek, dans en reizen om jouw yogabeoefening zo authentiek mogelijk te maken en toe te passen in je dagelijks leven. Dit kan in een 3-jarige opleiding, in het volgen van losse modules als bijscholing, in privé setting, door reguliere groepslessen en workshops te volgen of door mee te gaan op yogareis.

Wie is Sharma-Yoga?
Sharma-Yoga is opgericht in 2011 door Simone Charles.
Sharma is een gemeenschappelijke achternaam in India en Nepal. De Sanskrietstam śarman- (nom. Śarmā) kan 'vreugde', 'comfort', 'geluk' betekenen.
Sharma-Yoga werkt als zelfstandige bij Wake-Up, centrum voor yoga, meditatie en levenskunst. Je kan Sharma vinden midden in het zeeheldenkwartier van Den Haag, Piet Heinstraat 98.

Simone is begonnen in 2003 met lesgeven in de oosterse beweegleer en heeft zich daarnaast verder gespecialiseerd tot yoga docent. Simone is opgeleid door Drs. Bernadet Fretz- Kalberlah en haar dochter Fleur Fretz van opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga in Den Haag. Na het afronden van de hatha-yoga docenten opleiding en de kinderyoga docenten opleiding heeft zij een stage gelopen bij  opleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga in de hatha-yoga docentenopleiding. Simone geeft nu in eigen beheer een 3-jarig opleidingstraject tot hatha-yoga docent bij Sharma Yoga.

 

Hatha-Yoga docenten opleiding start nieuwe groep september 2018

Kijk voor een update van alle workshops of meer informatie op: www.sharmayoga.nl

Dag

Tijd

Yoga

Docent

Dinsdag

18.30-19.30

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Dinsdag

20.00-21.00

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Woensdag

18.00-19.00

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Woensdag

19.45-21.15

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Vrijdag

09.30-10.30

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

Zaterdag

09.15-10.15

Hatha Yoga

Simone Charles
Sharma Yoga

 


Ont-moet, ont-dek Sharma Yoga
www.sharmayoga.nl | simone@sharmayoga.nl | 06-41990098