Wake - Up

Centrum voor Yoga, Meditatie en Levenskunst

Soul Glow Yoga

www.soulglowyoga.nl

Mijn naam is Sarah Walter en ik ben werkzaam als Hatha Yoga docente. Ik deel mijn eigen yoga beoefening graag met anderen en geef met veel plezier les. Het is fantastisch om te zien dat de mensen die lessen volgen lichamelijk en geestelijk steeds flexibeler worden en meer in hun kracht komen te staan.

Dat ze ontspannen en met stralende ogen de ruimte verlaten nadat ze bij mijn les zijn geweest, is voor mij als docente een prachtig geschenk. In verband met de start van een nieuwe groep, kun je de hele maand juli 1 GRATIS proefles volgen op donderdagavond van 20.30-21.30 uur.

Daarnaast kun je je bij mooi weer, d.m.v. een losse les of strippenkaart, ook opgeven voor een Hatha Yoga les les in de natuur op maandag avond van 18.30-19.30 uur. De les gaat door bij minimaal 2 deelnemers en de locatie wordt van te voren door gegeven.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!
Een warm welkom,
Sarah Walter

Dag

Tijd

Yoga

Docent

Donderdag

20.30-21.30

Hatha Yoga

Sarah Walter
Soul Glow Yoga