Wake - Up

Centrum voor Yoga, Meditatie en Levenskunst

Yoga Kreatief                                                           Bewegen vanuit persoonlijk bewustzijn.

Als (hatha) yogadocent werk ik vanuit een holistisch mensbeeld, waarbij ik lichaam, geest en (spiritueel) bewustzijn als geheel benader. Ook in de lessen maak ik de verbinding tussen deze drie niveaus. Ik wil mensen op een eenvoudige manier in beweging brengen zonder de eigen grenzen uit het oog te verliezen.

Met Yin Yoga richt je je aandacht op de ontspanning van je spieren en op het dieper gelegen bindweefsel. Door het langer aanhouden van een houding, krijg je de gelegenheid naar binnen te keren en kun je beter voelen wat zich in je lichaam afspeelt. Deze yogavorm is toegankelijk voor iedereen (ook voor zwangeren).

Met Zwangerschapsyoga leer je bewust met alle veranderingen om te gaan Het houdt je lichaam sterk en soepel en stelt je in staat contact te maken met je ongeboren kindje. Deze yogavorm is geschikt voor iedere aanstaande moeder. De lessen zijn flexibel te volgen. Je kunt meedoen vanaf 16 weken.                                                                                                  


Wekelijks yogalessen op donderdag                               

Dag

Tijd

Yoga

Donderdag

18.45-19.45

Yin Yoga 


Tarieven

De lessen zijn los te volgen en kosten 12 EUR per keer, contant betalen.Of met een strippenkaart, vooraf betalen:                                  5 strippenkaart, kosten 55 EUR (2 maanden geldig)                               10 strippenkaart, kosten 105 EUR (4 maanden geldig)

Je bent van harte welkom een proefles mee te doen, kosten 7 EUR.